Sol och bad

Igår började vi dagen med att gå upp på den gemensamma takterrassen och titta på utsikten. Vi fick sedan för oss att vi skulle ta en långpromenad. Kanske inte var den bästa dagen att göra det på. Det var väldigt varmt (35grader visade termometern) och kvalmigt, vi var blöta av svett när vi kom tillbaka till lägenheten. Ganska så snabbt så hittade vi en lekplats som barnen fick leka av sig på. Sedan gick vi hela vägen längs vattnet och ut på piren en liten bit. På tillbakavägen gick vi förbi churrosvagnen som var öppen så vi köpte med oss churros och varm choklad att doppa den i som vi sedan åt till lunch hemma i lägenheten, det var så gott! Vi slappade sedan ett tag och C var trött så han tog en liten tupplur. Passade på att ta med mig barnen till consum då vi behövde köpa smör och toapapper, kan hända att det slank med lite annat också 🙂 När vi stod i kön till kassan sprang Max runt. Då kommer en Spansk man, säger "Max, Max, Max" skrattar och klappar honom på huvudet. Det säger nog ganska mycket om hur många gånger jag fick säga till honom.
 
På eftermiddagen gick vi ned till stranden för sol och bad. Max ville inte bada så han satt med sin hink och spade och sprang upp och ned till vattnet. Helt plötsligt när jag står och försöker skölja ut sand från hinken så ser jag hur han är hos C ute i vattnet. Han vägrade dessutom att ha sina simpuffar på sig men det gick bra ändå. Vi var i länge och badade.
 
Idag har vi varit lite trötta, ett av barnen vaknade 01.45 och var vaken i 2h. Vi hade funderingar på att åka till Alicante idag men bussresan tar 1,5h enkel väg. Tror det blir lite långt för barnen och vet inte om dem hade tyckt att det hade varit så roligt där så vi skippade det. Förmiddagen spenderades återigen på stranden. Idag ville Max i och bada på en gång. Hela familjen var i länge och badade och lekte. Vi kom tillbaka till lägenheten för en stund sedan. Barnen fick glass och gårdagens överblivna churros till lunch medan jag och C åt fruktsallad. Nu på eftermiddagen tänkte vi gå ned till en outlet som vi kommer ihåg från förra gången vi var här. Det finns en liten marknad som vi tänkte kika på och så tänkte vi äta glass på vårt favoritställe som vi också hittade förra gången vi var här, finns så mycket smaker och konstellationer att välja mellan.