Stranden och staden

Vårt hotell ligger några km från stranden men det går en gratisbuss dit och tillbaka flera gånger om dagen. Igår tog vi den första bussen som gick och när vi kom till stranden blåste det rätt mycket. Det fanns solstolar och parasoller lite längre upp på stranden och 2 stolar med en parasoll kostade 7,50 euro. Vi bestämde oss för att lägga oss närmare vattnet på våra egna handdukar till en början. Christian och M bytte om medan jag gick och köpte en hink och spade så hon kunde leka lite. När jag kom tillbaka stod dem vid vattenkanten och lekte. Vattnet var inte så varmt så jag badade aldrig. M lekte mest med sandleksakerna och blev sedan trött. Vi var på stranden runt 1h-1,5h så vi var glada att vi inte tog någon solstol. Vi gick även upp till strandpromenaden i rätt tid för det började blåsa Sandstorm typ. M somnade rätt snabbt så vi började promenera. Stranden ligger i staden och det finns en känd fyr där som vi gick och tittade på. Kikade även i lite butiker och ett köpcentrum som var ganska dåligt. Efter 1,5h började vi bli hungriga så vi letade upp någon restaurang. Vi hittade en Italiensk restaurang där det satt mycket folk och pasta funkar ju till M så vi gick dit. Vi tänkte väcka henne men hon vaknade själv. Christian beställde nån pasta pesto som han tyckte var god, jag tog en lasagne som tyvärr var bränd och ganska smaklös. M fick en pasta bolognese som var god men den ville hon inte äta. Tror hon åt en spaghetti. Hon fick en matklämmis när vi gick men den åt hon inte heller så mycket av så då gav vi henne en grötklämmis och den åt hon upp. Inte det bästa men hon måste ju äta. Hon vill inte sitta i sin vagn utan bara gå nu för tiden och det går inte så snabbt. Trots att det var 1h kvar till bussen skulle gå så började vi traska tillbaka.
 
När vi var tillbaka på hotellet badade vi lite i poolen. Vår lilla tjej älskar verkligen att bada, aldrig hört henne skratta så mycket som hon har gjort de här dagarna. Hon vill aldrig gå upp ur vattnet.
 
Idag har vi bara hängt vid poolen hela dagen igen. Just nu sover M och jag ska snart gå och köpa lite mat till oss. Resten av dagen blir också lugn, lite mer bad och sedan ska vi ta en liten promenad innan middagen och utforska området lite till. Imorgon pratar vi om att åka in till huvudstaden Läs Palmas. Det ligger ett ganska nytt och stort aquarium där som har fått jättebra recenssioner. Tror M kommer att älska det, vi ska bara ta reda på hur vi ska ta oss dit, vi tror vi vet men bäst att dubbelkolla i receptionen ifall vi har fel.
 
 
 

Kommentera här: